Kilpailuohjeet

EERO LEHDON MUISTOKILPAILUT / ORIMATTILAN TÄHTIKISAT 27.6. 2018

HUOM! M 800 m, M 1500 m ja N 100 m aidat peruttu vähäisen osallistujamäärän takia! (M 800 m, M 1500 m and W 100 m hurdles cancelled)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu kilpailukalenterin kautta 25.6. mennessä (ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU!!). HUOM! Mikäli lajiin on määräaikaan mennessä ilmoittautunut vähemmän kuin kolme  urheilijaa, ei lajia silloin järjestetä.  Tässä tapauksessa Ilmoittautuneihin otetaan yhteyttä ja osallistumismaksu palautetaan.

http://www.kilpailukalenteri.fi. Ilmoittautumismaksu 15 €/laji  Jälki-ilmoittautuminen 30 €/laji.

Tähtikisaosallistujaa kohden yhdellä huoltajalla tai valmentajalla on kisoihin vapaa pääsy.

Tiedustelut

Kilpailuihin liittyvät tiedustelut:

Kilpailun johtaja             Veini Holopainen          044 558 7096       veini@phnet.fi

Sijainti ja kisa-alue

Orimattilan urheilukenttä sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Urheilutie 15 16300 Orimattila ja sen välittömässä läheisyydessä on hyvänä maamerkkinä vesitorni, joka näkyy kaikille keskustaan tuleville teille.

KIOSKI: Kilpailun aikana kentän katsomon päällä ns. Kisatorilla palvelee yleisöä monipuolinen kioski-kahvio, josta saa kahvia, virvokkeita, kisamakkaraa, jäätelöä, makeisia jne. Kioski löytyy myös kentän toiselta puolelta 300 metrin lähtöpaikan vieressä olevalta tasanteelta.

Majoitus

Orimattilassa keskustassa vapaa-ajankeskus Kehräämöllä on hotelli Teltta http://www.orimattilankehraamo.com/yritykset.php

Lahden hotelleihin on matkaa n. 20 km ja Pajulahden urheiluopistolle 25 km.

OHJEITA KILPAILIJOILLE

•    Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee urheilukentän toimistorakennuksen päädyssä urheilukentän puolella. Kanslia on auki kilpailupäivänä klo 16.30 alkaen.

•    Suihkut ja pukeutumistilat

Pukeutumistilat sijaitsevat läheisen urheilutalon/uimahallin alakerrassa n.150 m urheilukentältä osoitteessa Opintie 8. Järjestäjät eivät vastaa hävinneistä tavaroista. Yleiset WC:t sijaitsevat huoltorakennuksessa ja urheilutalolla.

•    Osanoton varmistus

Osanoton varmistus tehdään kilpailukansliaan viimeistään 60 min ennen lajin alkua. Numeron hakeminen toimii varmistuksena.  Huomaa, että Omat suoritusvälineet on vietävä välinetarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua.

•    Kilpailunumerot

Kilpailijoille jaetaan yksi rintaan kiinnitettävä kilpailunumero. Korkeus ja seiväshypyssä numeron voi kiinnittää myös selkään. HUOM! Kilpailunumero on palautettava kilpailun jälkeen kilpailukansliaan!! Palauttamattomasta kilpailunumerosta perimme 20 euron maksun!

•    Omat suoritusvälineet

Omat suoritusvälineet on vietävä välinetarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua. Välinetarkastus sijaitsee kentän huoltorakennuksessa. Lajin jälkeen ne on haettavissa tarkastuspaikasta tai lajinjohtajan luvalla suorituspaikalta.

•    Verryttelyalueet

Verryttelyalueina toimivat hiekkakenttä (moukari) ja kentän lähiympäristö. Verryttelyheittoja suoritetaan kisapaikalla toimitsijoiden valvonnassa.  Kenttäaluetta reunustavalla /kiertävällä tasanteella voi verrytellä. Pikajuoksujen verryttely mahdollista takasuoralla.

•    Kentälle pääsy

Kentälle pääsevät vain urheilijat ja toimitsijat. Valmentajien ja huoltajien pääsy kenttäalueelle on ehdottomasti kielletty. Heidän paikkansa on katsomossa tai kenttää kiertävän aidan luona.

•    Kokoontuminen

Kokoontuminen ja kentälle siirtyminen tapahtuu kilpailun aikataulun mukaisesti lajien suorituspaikoilla. Juoksulajit 20 min ja kenttälajit 25 min ennen lajin alkua. Erillistä kokoontumispaikkaa / Callingtilaa ei ole.  Aikataulut julkaistaan nettisivuilla viikon 25 aikana!

•    Rimankorotukset

N seiväs 280-300-320-340-360-380-390+10cm
M seiväs: 380-400-420-440-460-480-490+10cm

•    Toimitsijoiden tunnukset

Toimitsijat: vihreä paita ja kaulanauha, jossa lukee toimitsija
Kilpailunjohtaja ja tekninen johtaja: kaulanauha, jossa lukee kilpailunjohtaja ja tekninen johtaja
Lajinjohtaja: kaulanauha, jossa lukee lajinjohtaja

•    Kilpailijoiden esittely

Kilpailijat esitellään 5 minuuttia ennen kenttälajiien alkua ja juoksuissa lähdön yhteydessä. Lajinjohtaja kokoaa urheilijat yhteen ennen esittelyä.

•    Ilmoitustaulut ja tulokset

Eräjaot on nähtävissä kuuluttamon takana olevalta ilmoitustaululta ja kisakanslian yhteydessä olevalta taululta. Viralliset tulokset tulevat kuuluttamon takana olevalle ilmoitustaululle.

Vastalauseissa toimitaan yleisurheilun kansainvälisten sääntöjen mukaisesti protestimaksun ollessa 25 €.

•    Palkinnot

Voittajat kukitetaan. Osallistujat palkitaan bonuslajeissa Tähtikisojen palkintojärjestelmän mukaisesti. Ellei urheilija saavuta rajatulosta, palkkiosta maksetaan vain puolet. Bonukset kolmelle parhaalle (300-200-100 €) seuraavissa lajeissa:

Miehet  Naiset
100 m10,70100 m12,25
kuula17,50seiväs3,80
pituus7,40kiekko50,00

•    Ensiapu

Ensiapuhenkilökunta päivystää koko kisojen ajan etukaarteen läheisyydessä sijaitsevassa teltassa.

•    Välinetarkastus

Juoksulajeissa varusteryhmät kuljettavat kilpailijoiden varusteet lähtöpaikalta maalialueen lähellä olevan poistumispaikan /palkintojenjaon kokoontumispaikan läheisyyteen.

Heittolajeissa toimitsijat kuljettavat heittovälineet suorituspaikoille n. 30 minuuttia ennen lajin alkua. HUOM! Omat suoritusvälineet on vietävä välinetarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua.Omat heittovälineet luovutetaan urheilijoille suorituspaikoilla. Kilpailun jälkeen voi noutaa omat unohtuneet välineet välinetarkastuksesta.

•    Puhelinnumeroita:

Erkki Huhtinen (ylituomari, tuomrineuvoston puheenjohtaja, p.050 3516147)

Hannu Nurminen (tuomarineuvoston jäsen)

Veini holopainen (kilpailujohtaja) 044 558 7096

Päivi Mäkelä (kilpailukanslia) 044 077 1654