RUNSAASTA OSALLISTUJAMÄÄRÄSTÄ JOHTUEN JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Valitettavasti enää ei voi Orimattilan Tähtikisoihin ilmoittautua

Kuva: Tero Heiska
Kuva: Tero Heiska

Olympiavoittaja Keshorn Walcott ja maailmanmestari Tero Pitkämäki mittelevät keihäsherruudesta Orimattilan tähtikisojen keihäskilpailussa!!

Antti Ruuskasen vuonna 2013 heittämä kenttäennätys 84,05 on vaarassa, kun Tero Pitkämäki ja Keshorn Walcott osallistuvat Orimattilan Tähtikisojen miesten keihäskilpailuun. Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Pitkämäki on tällä hetkellä maailmanlistan neljäntenä tuloksella 88,27 ja Walcott kymmenentenä tuloksella 86,61. Kilpailu on molemmille valmistava kilpailu kohti Lontoon maailmanmestaruuskisoja!

Keihäskilpailussa mukana Pitkämäen ja Walcottin lisäksi mm. Qatarin Ahmed Bader Magour (tällä kaudella 85,23), sekä Argentiinan Braian Toledo (80,83)

Kisaamassa myös iso joukko muita kansainvälisiä ja kotimaisia huippu-urheilijoita! Tervetuloa paikan päälle kannustamaan keihäsmiehet ja muut urheilijat huippusuorituksiin!

 

Liput 12 euroa, eläkeläiset ja lapset alle 6v 5 euroa! (HUOM! Käteismaksu!) TERVETULOA!

 

SOTAVETERAANEILLE ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY ORIMATTILAN TÄHTIKISOIHIN!

Orimattilan Jymy tarjoaa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kaikille veteraaneille ilmaisen sisääpääsyn ensi kesän Tähtikisoihin Orimattilan yleisurheilukentälle lauantaina 29. heinäkuuta! Järjestämme hyvät istumapaikat / tilaa pyörätuoleille jne. sekä auringon ja sateensuojan Haastankin nyt Orimattilan taksiyrittäjät mukaan kuljettamaan veteraanit kisoihin. Terveisin Orimattilan Jymyn yleisurheilujaosto!

 

MENOSSA MUKANA!