Jymyn Noname seuravaatteet

RUNNING SUIT PLUS UNISEX

Tuulta ja vettä hylkivä harjoitteluasu hengittävästä TRAIL MICRO kankaasta. Takissa muotoonommellut käsivarsiosat, elastiset hihansuut peukalon rei’illä sekä ventilaatioaukko selässä. Tasku rinnassa sekä takana. Housuissa muotoonommellut polvet, säädettävä vyötärönauha, avaintasku sekä vetoketjut pohkeissa. Useita heijastavia yksityiskohtia sekä takissa että housuissa turvaamaan harjoittelua pimeissä olosuhteissa.

TEKNINEN T-PAITA UNISEX

Tekninen T-paita pehmeästä TRAIL X-TECH materiaalista, jossa on erinomainen kosteudensiirtokyky. Raglanhihat sekä ergonominen muotoilu takaavat vapaat liikeradat.

HIHATON JUOKSUPAITA UNISEX

Digitaalipainettu hihaton juoksupaita mielyttävästä ja kevyestä TRAIL TECH kankaastamme.

SAARA SHORT TOP

Uusi, lyhyt juoksutoppi naisille erittäin korkeanlaatuisesta ranskalaisesta materiaalista kehitelty erityisesti yleisurheilua ajatellen.

 

Jymyn väri musta!

ENDURANCE PANTS UNISEX

Kaikenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin tarkoitetut kevyet ja väljät lämmittely- ja harjoitteluhousut, valmistettu vettä hylkivästä ja tuulenpitävästä mikrokuitukankaasta. Keskipitkät vetoketjut pohkeiden kohdalla helpottavat pukemista ja riisumista. Nokkela suunnitteluratkaisu, jossa juuri polvien alapuolelle on lisätty Velcro-kiinnitys, mahdollistaa housujen sääriosan tiukkuuden säätämisen lajiin sopivaksi. Takana tasku ja useita heijastavia yksityiskohtia. Normaali unisex leikkaus.

KOIO LONG TIGHT UNISEX

Erityisen ohuet, pitkät juoksutrikoot valmistettu juuri kehitetystä ja erittäin miellyttävästä TRACK STRETCH -materiaalista. Kaikki saumat ovat 4-lankaisia laakasaumoja. Polvien takana olevat mesh-materiaalista valmistetut osiot lisäävät hengittävyyttä ja parantava istuvuutta. Säädettävä vyötärö ja lantiolla avaintasku. Pohkeiden kohdalla lyhyet vetoketjut ja useita heijastavia yksityiskohtia, jotka mahdollistavat turvallisen harjoittelun pimeässä. Unisex leikkaus.

LETO SHORT TIGHT WO'S

Erityisen ohuet, lyhyet juoksutrikoot on valmistettu juuri kehitetystä ja erittäin miellyttävästä TRACK STRETCH -materiaalista. Kaikki saumat ovat 4-lankaisia laakasaumoja. Säädettävä vyötärö, lantiolla avaintasku ja useita heijastavia yksityiskohtia, jotka mahdollistavat turvallisen harjoittelun pimeässä. Naisten leikkaus.

KOIO HALF LONG TIGHT UNISEX

Erityisen ohuet, puolipitkät juoksutrikoot valmistettu juuri kehitetystä ja erittäin miellyttävästä TRACK STRETCH -materiaalista. Kaikki saumat ovat 4-lankaisia laakasaumoja. Säädettävä vyötärö, lantiolla avaintasku ja useita heijastavia yksityiskohtia, jotka mahdollistavat turvallisen harjoittelun pimeässä.