Markku Rokala kaikkien aikojen tulokseen Kunniakierroksella

30.5.2018

Keräyssumma tähän mennessä 3609 euroa!

Jymyn Kunniakierros kipaistiin tänään 30.5. Orimattilan urheilukentällä. Mukaan tapahtumaan kiertämään tunniksi rataa uskaltautuivat seuran kaksi hurjapäätä, Jymyn puheenjohtaja Jouko Järvinen, sekä seuran superkerääjä Markku Rokala.

Molemmat kiersivät tunnin aikana 23 kierrosta. Jouko Järvisellä kierrosmaksut olivat yhteensä 13 euroa kierros ja Rokalalla 85 euroa kierros.

Kertamaksuja Rokala oli kerännyt huikeat 845 euroa! Suurin tukija tänä vuonna oli Karirakenne Oy 40 euron kierrosmaksulla.

Rokalan keräyssumma oli yhteensä 2800 euroa, mikä on miehen kaikkien aikojen suurin potti.

Yhteensä Jymyn Kunniakierros on tuottanut rahaa 3609 euroa. Kunniakierroksen tuotto käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan kehittämiseen.